Att befrukta en främling

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Varje gång jag får omkull en tjej så har jag bara en tanke i skallen. Att jag vill spruta i hennes kropp, lämna min säd i henne och hoppas på att den ska växa och få hennes mage att svälla. Jag medger att det är själviskt att försöka göra en tjej med barn utan att bry mig om ifall hennes liv vänds upp-och-ner.

Ibland är det en utmaning, vissa tjejer vägrar ligga utan gummi. Men ibland är det enkelt, ibland går det av bara farten.

Jag träffade en tjej online för ett tag sedan och behövde inte lirka särskilt länge för att få henne att träffa mig. När en tjej är sugen tror jag det ofta beror på att hon är som mest fertil just då, så jag brukar alltid försöka ses samma dag om jag kan.

Jag gillar att ta med tjejer till en bar som ligger nära till där jag bor. Det är inget speciellt med det haket, förutom att man kan se mitt hus från ingången. Har jag väl fått med en tjej dit så är det inte långt kvar hem, i dubbel bemärkelse.

Jag mötte upp den här tjejen, minns inte ens vad hon hette, gav henne en kram och tog henne i handen och vi började promenera tillsammans mot mitt hak. Pratade strunt för att få henne att slappna av samtidigt som jag ledde henne i handen. Ibland släppte jag och lade handen på hennes axel för att guida henne dit vi skulle. Inte för att vara närgången, men jag ville vänja henne vid min beröring.

När vi närmade oss baren så frågade jag om hon ville gå in en sväng och ta en drink, men hon ryckte på axlarna. Då pekade jag istället mot mitt hus och berättade att jag bodde där, frågade om hon hellre ville följa med upp och ta ett glas vin.

Oftast är det inte så enkelt, men ibland. När vi kom innanför dörren så gjorde jag som jag brukar - visade henne soffan, satte på YouTube på TV:n och gav henne min mobil och sa åt henne att spela någon låt hon gillar. Under tiden korkade jag upp en flaska rött, hällde upp varsitt glas och gick och satte mig brevid henne.

Minns inte vad vi pratade om, det känns rätt oviktigt. Jag fick henne att skratta iallafall, det minns jag. Visste redan att jag snart skulle sätta på henne. När en tjej är så lätt att dra hem så finns det sällan några tvivel. Vi satt nära nog att vi nuddade varandra. Jag lekte med hennes hår. Närmade mig för att dofta. Sen första kyssen, följt av hångel. Greppade hennes bortre knä och runt hennes rygg och drog upp henne så att hon satt gränsle över mig i soffan. Klädde av henne och slickade hennes hals, sög på hennes bröstvårtor.

Efter en stund drog jag ner henne på soffan igen och ställde mig upp. Drog av hennes byxor och trosor. Började sätta mig på knä framför soffan eftersom jag ville slicka henne, men hon knep ihop knäna och sa att hon inte ville. Sa att hon inte gillade det. Jag var besviken eftersom jag gillar att slicka och mest gör det för min egen skull, men ett 'nej' betyder nej, eller hur?

Så jag krängde av mig byxorna, kuken var så styv som den någonsin varit och jag greppade hennes lår underifrån, drog henne närmare så hon låg platt på rygg på soffan. Hukade mig över henne och med handen greppade jag kuken och pressade den mot hennes vulva. Hennes fitta var så våt och slemmig att jag lätt kunde tränga in. Ett par-tre drag, sen var jag inne i henne hela vägen.

Drog och vred henne lite åt sidan så jag kunde lägga mig ovanpå henne och fortsatte att tränga in, om och om igen. Hon flämtade och stönade men efter bara någon minut så överraskade hon mig. "Kom i mig pappa..", hörde jag henne säga. Jag är inte särskilt förtjust i att bli kallad "pappa", men å andra sidan bryr jag mig inte om vad tjejer kallar mig, eller vad de tycker och tänker överhuvudtaget. Men när en tjej säger åt mig att komma i henne så lyssnar jag, även om jag precis träffat henne och knappt kommer ihåg hennes namn.

Vissa gillar en kille som är uthållig, så jag kanske inte borde berätta att det knappast kunde ha tagit fem minuter från dess att jag trängde in i henne tills dess att jag kände att säden var på väg. När jag kände att min orgasm var ett faktum och sprutet bara var sekunder bort så greppade jag bägge hennes skinkor underifrån, kramade dem hårt och drog hennes skrev in mot mig så att jag kunde tränga så jävla djupt in som jag kunde i henne. Kände hur det ryckte i kuken med varje stråle sperma som stötvis lämnade min kropp och fyllde hennes.

Efteråt låg jag kvar över henne, våra svettiga kroppar pressade mot varandra. Jag ville inte dra ut, inte ännu. Ville ha kvar henne under mig, liggandes på rygg. Inte att hon skulle ställa sig upp och min säd skulle rinna ur henne, ville att den skulle stanna i henne, långsamt rinna djupare in och stanna där.

Vi klädde inte på oss efteråt utan låg nakna kvar på soffan och kelade. Efter en kort stund var jag hård igen. Hon greppade min kuk och förde själv in den i sig. Och precis som gången innan, efter inte mer än någon minut.. "Kom i mig, pappa.." Och precis som första gången så gav jag allt jag kunde för att spruta så djupt jag kunde i henne.

Jag frågade om hon ville stanna över natten, jag ville para mig med henne igen och igen. Men hon kunde inte, sa hon. Så jag följde henne till stationen, som den gentleman jag är. Hon skrev till mig senare på kvällen. Jag svarade knappt. Hon sa att hon kände sig nedstämd. När jag skulle svara hade hon blockat mig.

Ibland träffar jag tjejer och gör saker med dem som de vet att de inte borde göra. Ofta ångrar de sig efteråt, men då är det för sent. Själv mår jag som en prins efter att jag har sprutat i en slyna som är för kåt för sitt eget bästa.

Jag har inte haft någon kontakt med henne sedan dess. På knappt en timme hann jag träffa henne och spruta i henne två gånger, sen har jag aldrig sett henne igen. Men jag lyckades leta upp henne på Facebook omkring ett år senare. Hon hade kille då, och en bebis i famnen. Säger inte att det är min, men det vore inte orimligt.

Jag lär aldrig få veta. Kanske inte killen heller, som jag såg på hennes bilder.

Det är hennes hemlighet.

No votes. Be first!