Ångbastun - Kort men skönt

Efter att vi checkat in på hotellet bytte vi snabbt om till badkläder. Vi ville njuta av varmt vatten och bastu en stund innan det var dags för middag.

När vi kom ned till spa-avdelningen kände vi en viss besvikelse, det var inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vattnet i poolen var ganska kallt och jacuzzin var ganska omodern. Vi hittade dock upp till övervåningen, där fanns bastu, ångbastu, fotbad mm.

Vi beslöt ganska snabbt att prova på ångbastun. Det var väldigt mörkt för av någon anledning saknades det belysning. Tänkte inte så mycket på det utan gick in och satte oss ned på marmorbänken.

Du hade tidigare sagt under dagen att du hade lite ont i nacke och axlar så jag började att massera dig. Det var så skönt att ge massage för händerna gled så lätt över nacke och axlar då de var alldeles fuktiga av ångan.

Jag hade haft hög lust hela dagen och kunde inte motstå att låta handen leta sig in under din bikiniöverdel och smeka ditt bröst. Kände hur du lutade dig tillbaka och jag såg hur du blundade till och njöt när jag kramade och smekte ditt varma bröst. Lät mina fingrar smeka din bröstvårta och kände hur den styvnade till mellan mina fingrar.

Nu lät jag min andra hand smeka sig ned över din mage och letade mig in under din bikinitrosa. När jag nudda din klitta gick det som en underbar rysning i min kropp men även i din. Kände hur du spände ryggen som i en båge.

Mina fingrar letade sig sakta ned och jag kände hur blöt du var, blöt för att du var kåt rent ut sagt men även för att det var så fuktigt i bastun. Sakta lät jag två fingrar glida in i dig, du gav ifrån dig ett lätt stön och jag började sakta pulla dig. Mina fingrar blev så blöta att jag var tvungen att ta dem i min mun för att smaka på dig. Du smakade så gott och jag kände att jag blev alldeles hård.

Lät mina fingrar glida in i dig igen och fortsatte att göra det skönt för dig samtidigt som du greppade om min hårda lem. Jag lät den glida utanför badbyxan så du kunde göra det skönt för mig.

Du lutade ditt huvud bakåt och viskade i mitt öra, jag vill ha dig, jag vill ha dig nu, jag är så kåt. Utan ett ord drog jag ned mina badbyxor och flyttade undan din bikinibyxa. Flyttade mig uppåt på bänken och drog dig upp mot mina knän och styrde in min hårda lem i din blöta sköna mus.

Som i ett rus av värme, svett och ånga började du att rida mig, jag höll dig om dina bröst och masserade dem samtidigt som du red mig upp och ned.

Såg hur du bet dig i läppen och blundade, jag visste att det var din signal för att du var nära att komma. Jag lät min ena hand börja massera din klitta samtidigt som du red mig mer intensivt.

Jag kommer viskade du, jag kommer, jag med viskade jag tillbaka och bad dig rida mig snabbare. Jag är nära och gör allt för att hålla mig tillbaka så att vi kan komma samtidigt. Jag kände hur du krampade om min lem med din mus och visste att du kommer i detta nu. Jag lät min sats spruta in i din mus. Så skönt att komma samtidigt, vi fick bägge hålla igen för att inte skrika rätt ut.

Vi rättade till våra badkläder som vid detta laget var lite lätt kladdiga, du gav mig en kyss och satte dig bredvid mig och tog min hand.

Precis när vi skulle resa oss och gå ut hörde vi en harkling, vi hade missat att det satt en person kvar i bastun, vi rodnade bägge två men tänkte att, ja då fick ju denne något att berätta.

No votes. Be first!