Amanda

Det var en helt vanlig måndagskväll, jag och min fru satt och slappade framför tv: n efter en stund så ringde telefonen. Min fru försvann iväg för att svara medan jag zappade runt på tv:n. Strax därefter så hör jag ett hojtande och "ja visst vi kommer direkt", sa min fru och hon avslutar samtalet. "Det var Amanda som ringde hon var helt hysterisk och ledsen.", sa min fru. Amanda är 15 år och min svägerskas äldsta dotter.

Amanda hade sagt att "mamma och pappa bråkar och slåss" och ville att vi skulle komma. Min svägerska bor endast 1 minuts gångväg ifrån oss. Så vi skyndade över dit för att försöka hjälpa till och framför allt se till att deras barn inte for illa. Vi kom dit och det var mycket riktigt en otrevlig och hotfull stämning. Det verkade som om min svåger fått för sig att något hänt föregående veckoslut då min svägerska varit på konferens. Han hade tydligen bestämt sig för att konfrontera henne med det vilket bevisligen inte var så lyckat. Amanda hade även ringt till mina svärföräldrar som anlände strax efter oss. De erbjöd sig att ta hand om barnen så att min svägerska och svåger kunde försöka reda ut saker och ting i lugn och ro. Hur som helst så skulle det vara lugnare och bättre för barnen. Men Amanda ville absolut följa med hem till oss istället.

Efter en stunds argumenterande så tog mina svärföräldrar de mindre barnen med sig och åkte. Min fru ville stanna ett tag för att försöka mäkla mellan min svägerska och svåger. Så jag och Amanda drog iväg hemåt. Hon var uppriven, ledsen och urförbannad på sin mamma. Jag försökte med de vanliga kommentarerna…"det går över…allt blir snart bra…din mamma menade inte det hon sa" och så vidare men utan några synbara resultat. Vi kom hem till oss och tog av oss ytterkläderna. "Du kan väl titta på tv medan jag fixar i köket?", sa jag. "Ok", sa hon och försvann in i vardagsrummet. När jag var klar med all disk så gick jag ut till Amanda i vardagsrummet. Hon satt och zappade runt på kanalerna för att till slut fastna på MTV och Shakira. "Är du hungrig eller sugen på något?", frågade jag. "Nää det är bra.", svarade hon frånvarande. "Ok, jag går upp till gästrummet för att göra i ordning sängen åt dig", sa jag till henne. Amanda nickade och mumlade menande. Jag vandrade iväg uppför trappen och till gästrummet. När jag var klar så ropade jag till henne att det var klart och att det strax var dags att dyka i säng. Jag fick inget svar men jag visste att hon hört mig.

Jag gick in i arbetsrummet på övervåningen för att starta datorn och kolla mailen. Efter en kvart så ropade jag år henne igen att det var dags att krypa i säng. Jag fick ett ohörbart svar tillbaka. Jag stängde av datorn och gick ner till henne. Amanda satt i soffan och verkade inte vara speciellt intresserad av att följa min uppmaning om att det var sängdags. Hon tittade på någon serie på trean. Det var ett par tjejer som shoppade och en scen med en kvinna som gick omkring i en trädgård. Sedan följde den obligatoriska pausen. Jag sa att det var dags att hoppa i säng och Amanda nickade instämmande och reste sig. Amanda försvann iväg upp och in på toaletten. Jag plockade ihop och svor för mig själv att det inte blev en så lugn kväll som jag hoppats men det var ju inte så mycket att göra åt saken.

Jag gick ut i köket och ringde min fru för att kolla läget. Det var lugnare där nu, de pratade med varandra och stämningen verkade bättre. Min fru sa att det nog tar en timme eller så till, men att så fort allt verkar lugnt så kommer hon. Vi avslutade samtalet. Jag kände ett sug efter koffein och kände att det inte skulle sitta fel med en latte nu. Så jag började fixa till lite kaffe. Amanda dök strax upp i dörren med tandborste i munnen och med en trött blick. "Vill du ha något?", undrade jag. "Té?" Amanda nickade jakande och försvann iväg igen. Jag fixade te åt henne och en latte till mig. När jag var klar så gick jag ut i vardagsrummet och ställde ifrån mig det. När jag var på väg tillbaka till köket så kom Amanda ner för trapporna iförd sina vanliga sovkläder en t-shirt och trosor. Jag sa att det var klart och jag ställt téet i vardagsrummet. Jag gick ut i köket och plockade ihop det sista och släckte. När jag kom in igen så satt Amanda och tittade på trean, det är en ny serie sa hon. Ok, tänkte jag, det är väl någon ny såpa igen, det är ju det enda som går på tv numera.

Jag slog mig ner och när jag lyfte blicken mot tv-rutan så möttes jag av två otroligt vackra kvinnor i en lesbisk scen, de kysstes och smekte varandra. Först så kände jag en liten våg av upphetsning. Men sedan blev jag chockad då jag insåg att Amanda som var alldeles för ung för detta satt bredvid mig. Jag kollade snabbt uppe i hörnet och där fanns faktiskt en trea. Men hur är det möjligt?, att en tv-kanal sänder sådant vid denna tidpunkt, tänkte jag. Jag sneglade lite lätt på Amanda, hon hade krypt ihop i soffan med tekoppen tätt intill sitt ansikte och tittade mycket intresserat på tv: n. Inte alls så illa berörd som jag kände mig. Jag lutade mig sakta tillbaka och låtsades vara helt oberörd. Kvinnorna försvann strax ner i en pool och fortsatte med kyssandet och smekandet. Strax så växlade det om till en annan scen. Tack gode gud, tänkte jag. Jag vill inte vara en snuskig gubbe som tittar på lesbisk sex tillsammans med en 15-årig tjej. Det slog mig att det var precis det som hänt, även om det inte var min avsikt.

Jag fick tag i dosan och slog över till MTV där det var musiknyheter av något slag. Amanda suckade, antagligen för att jag bytte kanal. Hon halvlåg i soffan och la sig till rätta. Hon tittade på tv: n och frågade plötsligt, "Hur många tjejer har du varit ihop med"? Jag blev alldeles paff och förvånad över frågan, den hängde ju precis inte ihop med det som visades på tv: n och det tog någon sekund innan jag fann mig och kunde leverera ett svar. "Jag har väl varit ihop med en trettio stycken.", sa jag och tittade på henne. Amanda såg på mig med stora ögon. "Trettio!, nää du ljuger?", sa hon anklagande. Jag funderade snabbt och kom fram till att det stämmer ganska bra. "Nej, jag ljuger faktiskt inte.", sa jag. Amanda tittade förvånat på mig och lät sedan blicken vandra tillbaka till tv: n igen. Jag log då jag insåg att Amanda antagligen aldrig varit ihop med någon och att det då måste låta väldigt mycket med trettio flickvänner.

Jag bestämde mig för att kontra. "Hur många killar har du varit ihop med?", sa jag med ett leende och blicken riktad mot tv: n. Det var tyst någon minut sedan svarade Amanda, "Inga". Jag tittade på henne, Amanda satt fortfarande med blicken mot tv: n. "Hur många har dina kompisar varit ihop med?", frågade jag. Det blev tyst en stund, "Erika har varit ihop med två killar och Yssa är ihop med en nu"., sa Amanda neutralt. Det blev tyst igen och MTV fyllde ut tystnaden åt oss. Amanda skruvade på sig och flyttade blicken till mig. "Det tjejerna gjorde på tv:n förut, gör alla tjejer så?", frågade Amanda nyfiket. Nu blev jag helt ställd. Vad svarar man på det? Mina tankar for runt i jakt på ett "vuxet" svar. Men de uteblev så jag fattade istället beslutet att svara så ärligt och rakt som jag kunde. "Nää, alla tjejer kysser inte andra tjejer, om det var så du menade?", sa jag. Amanda såg fortfarande på mig. "Men killar…kysser dom bara tjejer…?", frågade Amanda. "Ibland så kan killar kyssa andra killar, men det är vanligare att killar kysser tjejer.", sa jag. Nu såg Amanda verkligen förvånad ut.

Jag hoppades verkligen att de hade haft någon typ av sexualundervisning i skolan så att jag inte skulle behöva dra hela "homosexualitetsförklaringen", om det nu finns någon sådan. "Har du kysst någon kille?", frågade Amanda. "Nej", svarade jag, "Men jag tycker bara om tjejer.". "Hur kan du veta det?", frågade Amanda. "Jag bara vet det.", svarade jag. Jag kontrade med, "Har du kysst någon tjej?". Amanda tittade på mig och log. "Ja!, det har jag.", sa hon och sprack upp i ett leende och rodnade. Jag tappade nog hakan och måste ha sett otroligt korkad ut. "Amanda en 15-årig lesbian!" Sedan insåg jag, att det måste ha varit i vänskapligt syfte eller under rubriken "Leka doktor" som Amanda gjort det. Precis som jag gjorde olika experiment när jag var i de tidiga tonåren. "Hur kändes det?", frågade jag samtidigt som jag ångrade att jag sagt det. Amanda såg fundersam ut och rynkade sin panna lite. "….det var varmt, kladdigt och elektriskt…och så var det en härlig pirrande känsla i magen…tror jag.", svarade hon och rodnande. Jag insåg att Amanda beskrivit kyssen perfekt. Det kan ju verkligen gnistra om kyssar och den pirrande känslan kom nog av upphetsningen.

"Tycker du om tjejer?", frågade jag och förbannade mig än en gång för att jag lät ännu en groda hoppa ur min mun. Amanda rodnade ännu mer och sänkte blicken. "Nää…jag tror inte det…det var ju härligt att kyssas…och pirrande…men jag tror inte det…jag vet inte", sa Amanda som sen upp och log. "Men Yssa tycker om tjejer, för hon tänker på tjejer…när hon….", sa Amanda och tystnade. "Vadå när hon…", sa jag nyfiket. Nu sänkte Amanda blicken helt och rodnade ännu mer. "När hon smeker sig…", sa Amanda blygt. "Onanerar menar du?", sa jag och bestämde mig för att genast tejpa igen min mun. "Ja, när hon onanerar…så tänker hon på tjejer. Hon säger att det blir skönare fortare då.", svarade Amanda blygt. Nu kände jag att konversationen började glida ut på farligt område så jag bestämde mig för att avsluta detta snabbt och frågade då den mest självklara frågan som jag kunde komma på. "Tänker du på tjejer när du onanerar?", frågade jag. Jag förväntade mig ett ja eller ett nej, oavsett vilket så hade det varit ett bra sätt att avsluta denna konversation på. Men så blev det inte. Amanda tittar ner igen och rodnar men ser inte så glad ut. "Jag…nää…jag vet inte hur man gör när… man…onanerar…tror jag…jag…kan inte…", svarade Amanda lätt och lite stammande. Jag blev helt paff…jag hade förväntat mig antigen eller, men absolut inte detta…att hon inte vet hur man gör.

Mitt dilemma börjar här. Ska jag låta henne, Amanda, en flicka som jag älskar och respekterar, lära sig detta på egen hand och kanske på fel sätt? Eller ska jag hjälpa henne på traven och försöka peka ut riktningen? Jag kallsvettades, fick samvetskval och mådde illa. Samtidigt så fanns hela tiden känslan av att jag ville beskydda henne och att jag borde hjälpa henne. Jag fattar nu ett beslut som jag ångrar djupt men samtidigt är väldigt stolt över.

"Vet du inte hur man gör när man onanerar?", frågar jag. "Nää…vi pratade om det på Sexualkunskapen…men fröken förklarade inte så jag förstod….", svarade Amanda med sänkt blick. "Men stod det inte mer i någon bok där?…har inte din mamma pratat med dig?...dina kompisar har inte de berättat något?", frågade jag. Amanda tittar allvarligt på mig och säger "Jag har ingen att prata med…alls.". "Du har ju mig", sa jag och strök min hand över hennes kind. "Vet du hur man gör då?", frågade Amanda medan hon sänker blicken igen. Jag slog av tv: n och lyfte upp hennes haka. "Om du vill så kan jag visa dig. Men bara om du vill. Du måste lova att det stannar mellan dig och mig.", sa jag och kände mig äcklad över det jag precis sagt. Samtidigt kände jag en stolthet över att jag vågade ta steget att erbjuda henne en hjälpande hand. En lätt upphetsning infann sig också när jag insåg att jag precis utnämnt mig själv till onanilärare. Amanda tittar länge på mig utan att visa något av vad hon tänker och känner. Amanda tömmer det sista av teet och sätter ner koppen.

Hennes blick vandrar sakta ner och tystnade blir total. "Ja", säger Amanda. Vad menar hon? Vill hon verkligen att jag ska hjälpa henne? "Amanda, menar du verkligen att du vill att jag ska lära dig att onanera?", frågar jag så tydligt formulerad att varken hon eller jag ska kunna missförstå situationen. "Ja jag vill att du lär mig", svarar Amanda. Hon tittar fortfarande ner mot bordet och mattan. Amanda höjer blicken och säger "Snälla". Nu tvekar jag inte längre, det är som att se en kattunge tigga, man kan inte låta bli att ställa mat och tjänster till förfogande. Jag lyfter upp hennes ben lite och drar ner henne försiktigt bredvid mig i soffan så att hon hamnar direkt till höger om mig med sina ben ovanpå mina ben. Jag låter mina händer glida upp längs med hennes ben och fram till troskanten. Sakta tar jag tag i troskanten och drar sakta ner trosorna till fötterna och tar av dem. Jag kan inte se hennes allra heligaste utan t-shirten döljer allt effektivt. Jag söker hennes blick och finner den. En viss rädsla kombinerat med lite nyfikenhet och ett stänk av upphetsning. Det är vad som går att utläsa ur hennes blick. "Känns det bra?", frågar jag. Jag får en nick till svar och ett lätt leende. Nu känns det lite bättre. Nu är vi på gång. Nu gäller det bara att få det hela rätt.

"Då kör vi igång med första lektionen. Gör bara som jag säger och följ mina instruktioner så ska det gå bra. Om du undrar något så fråga bara. Ok?", sa jag. "Ok", svarar hon nervöst. "Slappna av och blunda. Sära sedan på benen sakta och lyft upp knäna.", sa jag och där kom den fram under t-shirten helt slät och len och så otroligt vacker. Gud visste verkligen vad han gjorde. Blygdläpparna gled isär lite av sig själva och jag kan ana en viss fuktighet. Min kropp börjar nu också vakna till liv och leva sitt eget liv i byxorna. Jag bestämmer mig i detta nu, att jag absolut inte får röra henne. Jag kommer säkert att bli upphetsad men det är också allt jag får och ska göra, förutom att guida henne till hennes innersta hemligheter. "Lägg fotsulorna mot varandra och sära mer på benen, försiktigt och sakta.", sa jag och såg hur benen formades till fjärilsvingar så att grottan öppnades och blommade ut. "Känns det bra?", frågade jag. Hon blundade fortfarande och jag fick ett nickande till svar och ett leende skymtade över läpparna. "Nu ska vi börja med att hitta din klitoris. Klitoris sitter ovanför öppningen och skyddas av den lösa huden där. Dra lite lätt i huden uppåt så kommer du rätt.", sa jag. Amanda började känna sig för och hittade ganska snart rätt väg och plats. "Just det, precis där. Känner du den?", frågade jag hon ryckte till lite. "Ja, jag tror det.", sa hon. "Hur känns det?", frågade jag. "Bra, det pirrar och kittlas lite.", svarade Amanda blygt. "Då är du på rätt ställe. Börja nu med att bekanta dig med din klitoris och sakta smeka dig där. Gör precis som du vill bara du tycker det är skönt. Snabbt, sakta, hårt eller mjukt. Du bestämmer själv. Om du tycker att det känns som om du ska kissa på dig så fortsätt ändå det är ingen fara.", sa jag och var helt trollbunden av det jag såg.

Amanda sätter igång med att smeka sin klitoris försiktigt. Jag kunde se att hennes klitoris blivit lite större och det är ett säkert tecken på att hon börjar bli upphetsad. Den informationen såg omedelbart och ofrivilligt till att ett perfekt tält restes i mina byxor. Hon ligger stilla en stund och smeker sig utan några synliga tecken på njutning. Jag börjar bli lite orolig för att hon kanske inte gör på rätt sätt. Då hör jag det, den typiskt djupare andningen som är så upphetsande. Hon rör knappt på sig men man kan ana hennes njutning och höra hennes andning. Hon ökar farten kring klitoris och vissa små men ändå tydliga ryckningar känns tydligt i soffan. Jag känner att min egen andhämtning ökar av att se detta. Det är väldigt, väldigt upphetsande. Amanda är på god väg mot sin första orgasm. Hon ökar farten kring klitoris ytterligare och andningen ökar i samma takt. Snart måste det vara dags, det trycker på i mina byxor och jag känner hur min försats rinner till. Kom igen nu, kom igen nu. Sådär nu kommer hon, nu kommer hon, jag ser de typiska små kramperna som får huden att vibrera. Där, där sitter den. Hon vibrerar till och skakar fram ett frustande ljud. Hon vrider på huvudet och gnyr lätt. Ett lätt smackande ljud från grottan tillsammans med doften av henne och ljudet från hennes läppar när hon når klimax blir för mycket för mig. Jag känner hur min orgasm är på väg och jag flämtar till och känner den välbekanta ilande känslan i ryggslutet och känner hur jag pumpar kalsongerna fulla med sperma. Det har inte hänt sedan jag var i Amandas ålder. Det är ett bra betyg på hur upphetsande det var. Hennes andning avtar sakta tillsammans med min. Jag ler och tittar på henne. "Tänk att jag fick vara med. Tänk att hon valde just mig.". "Hur känns det?", frågar jag och ler. Amanda kikar med ena ögat och ler. "Det var jätteskönt!", säger hon och rodnar. "Bra, det var lektion ett, nu kommer lektion två", säger jag med ett leende och försöker låta lite läraraktig men misslyckas totalt. Hon kikar mot mig och ler.

Jag fundera på hur jag ska ta mig ur den minst sagt bisarra situationen. Hon hjälper mig genom att lägga sig till rätta i den ursprungliga "startpositionen" och tittar med en dimmig blick på mig och rundar av med ett leende som skulle kunna smälta sten. "Placera nu händerna på samma sätt igen, och gör precis på samma sätt som förut. Den bästa träningen är att nöta in det man ska lära sig.", sa jag och log igen. Hon sluter sakta sina ögon och lutar huvudet bakåt. Fingrarna rör sig nu sakta kring hennes blodfyllda klitoris och jag noterar att hon nu hittade rätt direkt och att hon nu använder två fingrar för att stimulera sin klitoris. Hon flämtar hastigt till och andningen ökar kraftigt. Det tar bara någon sekund sedan skjuter hon ryggen i en båge på väg mot sin andra orgasm. Ett stönande kommer över hennes läppar samtidigt som kroppen vibrerar och skakar. Hon gnyr lätt vilket snabbt övergår i ett kraftfullare stön och hon slappnar av. Hennes andhämtning lugnar sakta ner sig samtidigt som ett utmattat leende börjar tar form på hennes läppar.

Min kropp börjar först nu att reagera på alla intryck och det är väl inte så underligt att man reagerar frågan är bara varför det tog sån tid? Amanda kikar lätt på mig igen och ler. Hon skrattar och fnittrar till. "Det var ännu bättre, men varför gick det så fort?", frågar hon undrande. "Klitoris är väldigt känslig direkt efter en orgasm, så det är en kortare uppförsbacke kan man säga.", svarar jag leende. Hon ler igen. "Var det allt man kan göra?", frågar hon. "Nej", säger jag och skrattar till. "Nu har du lärt dig att ge dig själv en orgasm och det finns mycket mer att lära sig. Det vi gjort nu är grunden resten får du träna på och lära dig själv. Alla har olika sätt och tycker om olika saker. Man kan tex. smeka sina bröst samtidigt som man smeker klitoris, man kan föra in ett finger i öppningen eller så kan man kombinera allt det eller något annat som man tycker om. Man gör som man vill och det man tycker om.", svarar jag med ett leende. Hon ler och ser ut som om hon är någon annanstans. Det är svårt att tro att hon är 15 år hon ser plötsligt mycket äldre ut. Det är precis som hon vuxit inför mina ögon. "Kan vi inte pröva det en sista gång?", frågar hon.

Jag blir ställd samtidigt som jag inser någonstans i bakhuvudet att jag aldrig någonsin kommer att få vara med om någonting liknande igen. Sedan så har vi ju monstret i byxan som nu börjat stöka om igen. Hon är ju så vacker där hon ligger framför mig. Så oskuldsfull och orörd. Men hon är ju nästan fortfarande ett barn. Jag är på väg att säga nej och att det räcker nu. Men jag kan bara anta att det är monstret i byxan som får mig att säga "Ok, en sista gång. Sedan måste du i säng.". Hon intar ännu en gång vår "startposition" och nu kan jag tydligt se att det rinner safter från hennes grotta och ner mellan skinkorna. Det doftar underbart om henne.

Hon ler och sluter sina ögon igen. Hon hittar rätt direkt igen och startar upp lite sakta. Det är underbart att se hur hon tar kommandot över sig själv utan mig som lärare och istället låter mig få rollen som passiv åskådare. Jag är nu minst lika upphetsad som jag var tidigare, tältet är rest till fullo och min andhämtning ökar sakta. Hon varierar hastigheten runt sin klitoris och prövar olika smekningar. Hon förvånar mig när hon plötsligt för upp sin ena hand till brösten och smeker dem lätt samtidigt som hon stimulerar klitoris med andra handen. Hennes andhämtning ökar mer och mer och jag kan ana den typiskt djupare andningen och förstår att hon njuter och är på väg att fullända sin tredje orgasm. Då förvånar hon mig igen genom att ta bort handen från brösten, för att istället föra ner den till sin grottöppning och lätt smeka hela öppningen som nu är så våt att den smackar och ger ifrån sig små ljud vid minsta beröring. Jag ser att hon nu dryper av safter och att det blänker otroligt vackert om hela öppningen. Hon för sedan, så fort att jag knappt märker det, ett finger lätt fram och tillbaka in i öppningen. Nu har hennes andning ökat markant och det har även min. Jag känner återigen en bekant ilning i ryggslutet och inser att detta är på väg att bli alldeles för mycket för mig. Hon ökar takten ytterligare kring och i öppningen, samtidigt som hon ökar smekningarna av klitoris ännu mer. Små stönande ljud börjar komma över hennes läppar. Knappt märkbara men ändå där. Jag känner att hennes kropp börjar vibrera och kämpa för att få utlopp för den kommande orgasmen. Hennes safter rinner blänkande ner mellan skinkorna och dofterna från dem söker sig upp och in i min näsa. Doften, synen av henne och hur hon njuter på sin väg fram till klimax gör att jag flämtar till och känner att min andra väl skyddade orgasm är på väg. Hon flämtar till och stönar högre och vibrerar ännu mer. Så händer allt på en gång. Hon svankar sig, stönar till och frustar fram ett gnyende ljud samtidigt som hon ökar farten runt klitoris ännu mer. Hon tjuter till och för in ett par fingrar i öppningen så att det stänker av safter samtidigt som jag stönande kommer i kalsongerna igen. Mitt blod springer gatlopp genom ådrorna samtidigt som Amanda vrider sig i kramper av extas. Hon kvider sedan till och faller ihop andfådd och tillfredställd. Jag är totalt utmattad, Amanda ligger minst lika utmattad och vackert blank av svett bredvid mig.

Jag lyckas samla mig och tittar på henne där hon ligger så utmattad och vacker. Det var nog den bästa orgasm jag någonsin sett och varit med om. Hon rullar ihop sig och kikar leende upp på mig. Jag tittar på henne och ler tillbaka. "Tack", säger hon utmattad. "Tack själv", säger jag. Hon skrattar till och ler stort igen. Vi är helt stilla och tysta ett tag sedan kommer jag på att min fru, Amandas moster, borde vara på ingång när som helst. "Amanda, du måste kila upp och lägga dig nu.", säger jag. "Jag vet", säger hon trött. "Ta en dusch innan du lägger dig så sover du bättre. Det är också din sista lektion.", sa jag. Hon tittade frågande på mig. "Pröva att onanera med duschstrålen.", sa jag med ett leende. Hon skrattar till och börjar resa sig upp. Hon tittar på mig. "Det är vår hemlighet det här.", säger hon. Jag nickar och ler tillbaka. "Berätta för mig imorgon hur din sista lektion gick." säger jag och ler. Hon skrattar till och vinglar utmattad och trött iväg uppför trappan. Jag sitter kvar i ett berusat tillstånd med ett par välfyllda byxor och en känsla av overklighet. Har det verkligen hänt eller har jag drömt?

1 votes