Aldrig får man vara ifred...

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Denna sommar tar priset på många sätt. Det har knappast varit nödvändigt att åka utomlands varken för sol&bad eller häftiga upplevelser. Redan för mer än en månad sedan kunde man ju sola och bada utan att frysa häcken av sig som ju normalt oftast är fallet.

Själv har jag hittat ett ställe vid Mälaren inte långt ifrån en badplats men som väldigt få känner till då man från land måste ta sej igenom ganska tät busksly för att komma dit. Där kan man därför i princip alltid vara helt ostörd.

För ungefär en månad sedan låg jag där i godan ro och njöt i solen. Hade då bara en rätt hemsk cykelbränna så jag passade på att försöka utjämna färgen något när jag helt kunde skippa onödiga badkläder.

Ofrånkomligen för egen del i alla fall i början av badsäsongen så reagerar vissa nedre delar genom att vakna till liv av solvärmen. Så också denna gång och för att kunna ligga någorlunda bekvämt på mage så tänkte jag kyla ner mej lite innan jag växlade mellan rygg- och magläge. När jag reste mej upp nu med ett tydligt stånd tyckte jag mej se en person inne i buskarna. Först blev jag rätt irriterad på denne och tänkte påpeka att det är rätt ohyfsat att stå och glo men bestämde mig för att inte bry mej om det.

Gled ner i vattnet för att dämpa det värsta men ju mer jag tänkte på att någon kunde tänka sej att flukta på en gammal man som mej så hade det snarare motsatt effekt så när jag klev upp ur badet några minuter senare så hade detta inte haft någon som helst effekt.

När jag gick upp mot min handduk så var personen lite oförsiktig när den antagligen försökte byta position för att se bättre eller något. Såg då att det var en rätt ung kille/man. Sannolikt närmare 20 än 25. Låtsades dock inte om att jag sett honom utan ställde mej och torkade av mej följt av en rätt noggrann insmörjning med sololja. Detta plus att det faktiskt kändes lite upphetsande att den unga killen uppenbarligen inte kunde slita sej gjorde att nu var det inget som helst problem att se åt vilket håll kuken pekade. Jag lade mej på rygg då det andra alternativet inte skulle fungera. Lite då och då underhöll jag hårdheten genom lite förtströdda lätta beröringar.

Då det var i princip helt vindstilla och att vi var tillräckligt långt bort från badplatsen för att störas av några ljud därifrån så började jag rätt tydligt höra en ganska forcerad andhämtning och något annat rytmiskt ljud. Både andhämtningen och rytmen ökade och det var ju inte direkt svårt att gissa vad som pågick. Efter några minuter hördes ett dovt stön. Strax därefter knakade det till lite och när jag tittade upp var killen borta.

Ett par dagar senare så återvände jag till samma plats. Till min förvåning så var det redan någon där, en ung kille som kändes väldigt bekant.

Fortsättning följer om någon är intresserad?

No votes. Be first!