Aktuell kukrunkarrapport 1 och drömmar om fittsaft

Aktuell kukrunkarrapport!

Småpillade och smekte och runkade kuken under stora delar under dygnet igår. I soffan framför teven och uppdaterade mig i pauserna på Klubb6 med foton och videomaterial ur mitt stora arkiv som jag samlat på mig under åren. (Det förstärker kåtheten. Det har sitt stimulerande syfte innan utlösningen).

Jag höll mig från utlösningar - då jag ville dra ut på akten/njutningen - så när som på drygt en halv sats som jag inte kunde hejda senare under kvällen i soffan framför teven. Efter en stund förvandlades sperman till tapetklister på kalsongerna och tröjan, kuken och fingrarna… och lite på läpparna faktiskt av någon anledning. Jag smakar ibland på "försatsen". Det var mer än försats så det smakade sperma alltså!! ;)

Jag gick alltså och la mig utan fullständig utlösning med uppdämd kåthet i natt. Vaknade till ett par gånger under natten med stenhårt värkande stånd från en kuk som inte krämats ur ordentligt. Ståndet ville inte vika sig i första taget. Andra gången jag vaknade till började jag sömndrucken runka min stenhårda och värkande kuk i mörkret. Jag höll på oavbrutet i drygt 20 min utan att utlösningen var särskilt nära. Så här stenhård och uthållig brukar jag bara vara när jag är sömdrucken och nyvaken. Tänkte att jag hade kunnat tillfredsställa ett helt harmen med brudar till orgasm innan alla fick dela och smaka på sperman i finalen.

Vid det slutgiltiga uppvaknandet idag rycktes jag tyvärr för tidigt ur sömnen. Jag hade precis i en dröm liggande på rygg hamnat med ansiktet i en plaskvåt fitta på en kvinna som satt gränsle över mitt ansikte. Jag hade precis pressat in tungan i den våta fittan, känt doften av fitta och börjat lapa i mig fittsaft när jag blir väckt av grannens oväsen. Attans. Totalt tillfredställelse via drömmar är också svårt. Nästan alltid något som stör och distraherar innan hela sexakten blir fullbordad.

No votes. Be first!